Commercieel Medewerker Binnendienst

 

Organisatieprofiel

USE Poultry Tech BV is een op wereldwijde export gerichte machines handels-onderneming die een marktplaats biedt voor gereviseerde-  en nieuwe machines en productie lijnen voor de pluimvee-verwerkende industrie USE Poultry Tech is een jong (2007), klein (20 medewerkers) en ambitieus en snel groeiend bedrijf (75% groei per jaar) dat gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid van haar medewerkers, een zeer dynamische werkomgeving en een 24/7 online marktplaats. Wij zijn gedreven en commercieel: presentatie en performance is alles!

Commercieel Medewerker Binnendienst

 Functieprofiel

Het betreft een uitermate zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen de afdeling verkoop binnendienst. Je verzorgt de offertes en calculaties en bewaakt de planning van lopende en nieuwe orders. Je begeleidt lopende projecten en verzorgt alle activiteiten rondom orderacceptatie en ordervoortgang, ook op financieel gebied waardoor deze perfect kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat je ook onder tijdsdruk moet kunnen werken en improviseren. Je onderhoudt nauwgezet contact met klanten en toeleveranciers, in zowel binnen- als buitenland en zorgt voor adequate opvolging van alle aanvragen die binnenkomen via de website. Je bent bekend met internationale transportdocumenten en betalingsvoorwaarden en hebt affiniteit met de machine en apparatenbouw. Je bent in deze zelfstandige positie daarom verantwoordelijk van A tot Z voor je eigen offerte en orderadministratie. We verwachten van jou een proactieve opstelling met betrekking tot het meedenken over en verbeteren van procedures en processen, en het verder vormgeven van de ontwikkeling van de verkoop binnendienst.

Profiel kandidaat

Je bent een ambitieuze en ondernemende persoonlijkheid met een HBO werk- en denk niveau. Bij voorkeur met enkele jaren werkervaring in het veelzijdige, dynamische regelwerk op de binnendienst. Je hebt bij voorkeur ervaring in de handel van machines en apparaten en het werken met zowel opdrachtgevers als toeleveranciers. In deze positie vervul je een sleutelrol voor de toeleveranciers en je collega's van de verkoop en productie. Je voelt je thuis in de dynamische wereld van onze klanten en je bent stressbestendig en doortastend.
Je bent communicatief vaardig en hebt een positieve commerciële drive. Je kunt goed regelen, plannen en organiseren en werkt met plezier onder tijdsdruk.
Je bent creatief, servicegericht en een team player en je krijgt zaken op basis van persoonlijkheid en karakter op natuurlijke wijze voor elkaar. Je beheerst de Engelse taal, en een van de volgende talen: Russisch-, Arabisch-, Chinees-, Hindi-, en/of Spaans is een pré. Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen een succesvol, mensgericht bedrijf dat een unieke positie inneemt in de markt. Je legt verantwoording af aan de directeur-eigenaar. Tot slot ben je woonachtig, of bereid te gaan wonen, in de directe omgeving (tot 40km)van Hillegom. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met carlo(at)use-poultry-tech.com